Glemt kodeord
Husk Opret profil

 

Historien om NoA

- Skrevet af LTO (version I & II) og daMATE (version III + interview)

 

 

Team NoA. Et navn mange sikkert vil nikke genkende til. Og det er med god grund, fordi holdet

efterhånden har været med helt fremme i flere år. Her har de givet os en masse oplevelser - både gode og dårlige af slagsen. Det er blevet til flotte titler, men også en række pinlige exitter i de talrige turneringer holdet har deltaget i. Alligevel når alt kommer til alt, vil NoA blive husket som ét af de bedste hold nogensinde. Vi bringer jer her historien om holdet.

 

Team NoA - version I

 • Jonas "bsl" Alsaker Vikan
 • Lars "Naikon" Olaisen
 • Hallvar "knoxville" Dehli
 • Griffin "shaGuar" Benger
 • Michael "method" So

Da NoA så dagens lys den 26. november 2003, var der mange på den internationale scene som tvivlede på holdets potentiale, grundet holdets ret alternative sammensætning med tre nordmænd samt to nord-amerikanere. Samtidigt meldte spillerne straks fra starten ud, at deres hoved mål var at vinde CPL Winter 2003, som der var mindre end en måned til. Selv samme folk rystede nu endnu mere på hovedet, og sagde at det ikke var muligt at få succes så hurtigt. Modgangen fra start fik dog på ingen måde Team NoA til at ændre deres målsætning. Det gjorde dem blot endnu mere motiverede. I starten af december måned 2003 flyttede alle holdets spillere til Californien, for at bootcampe på Gamers-X LAN center sammen med det svenske storhold Adrenaline[GX]. Her trænede de intensivt og spillede hele otte timer dagligt inden de begge drog til Dallas for at deltage i CPL Winter 2003.

 

 

CPL Winter 2003

I holdets to første kampe var der ikke meget der tydede på at NoA kunne blande sig i toppen. Godt nok vandt holdet deres kampe, men de imponerede på ingen måder. I tredje kamp kom forløsningen dog, da det stærke hold Team64 blev besejret med 13-5. Herefter ventede træningspartnerne Adrenaline[GX] på de_nuke. Kampen blev en ensidig affære, hvor Team NoA åbenbart havde læst bedst på lektien i træningsrummet, fordi de sejrede helt suverænt med 13-2. Med sejen kvalificerede holdet sig samtidigt til Winner Bracket finalen, hvor dengang fænomenale SK.swe ventede. Trods en heroisk indsats måtte Team NoA til sidst se sig slået med 10-13 af Potti og kompagni. Nederlaget sendte NoA ned i foreningsfinalen, hvor de skulle møde mousesports. Storspil fra samtlige mand sikrede bsl og hans hold en usvigelig sikker sejr på 16-2 og en plads i den store finale mod SK.swe. Her havde holdet dog ikke en chance og SK.swe vandt dermed deres fjerde CPL titel i 2003. Trods nederlaget i finalen havde NoA dog ved deres første styrkeprøve, fået overbevidst størstedelen af deres mange skeptikere.

 

 

Et svingende år

Efter den flotte CPL indsats blev det hurtigt hverdag igen for Team NoA. Efter tre måneder uden meget aktivitet forlod bsl holdet i midten af marts måned. Amerikanske Destructo, som på daværende tidspunkt spillede i Team Rival, blev herefter hentet ind på holdet som erstatning. Blot tre dage senere tilsluttede en endnu spiller sig. Denne gang var det selveste elemeNt, som dengang af mange blev regnet for verdens bedste spiller. Han blev købt ud af sin kontrakt med SK.swe, og der var ét stort virvar omkring hans skifte.

 

To måneder senere drog holdet herefter til Frankrig for at deltage i den anden udgave af Electronic Sports World Cup (ESWC). Helt efter planen vandt NoA sikkert deres gruppe med maksimum points. Herefter var det så tid til andet gruppespil, men her kom NoA ud for en kæmpe skuffelse. Holdet tabte nemlig meget overraskende til dengang upåagtede Virtus.pro og senere hen også til Team Stomping Grounds (TSG). Dermed var elemeNt og co ude af turneringen, hvor de samlet sluttede på en 9.-16. plads. Allerede weekenden efter skulle skuffelsen vaskes af i ATi EverLAN Summer 2004, som blev afholdt i Colorado Springs. Og det blev den så sandelig også, med glimrende spil vandt NoA nemlig eventen efter en stensikker finalesejr over overraskelsen EvilGeniuses.

 

Med sejren i baglommen tog holdet efterfølgende til CPL Summer, som én af favoritterne til den samlede sejr. Arrangørerne belønnede dog også holdet med flotte seed #2, men NoA kvitterede desværre ikke for tilliden, og endte efter svingende spil på en skuffende 9.-12. plads. Efter endnu en ringe præstation ved den norske LAN event OsloLan, blev spillerne enige om, at det nu var tid til forandringer i NoA. Legendariske XeqtR blev herefter hentet i Adrenaline, mens Destructo og knoxville blev inaktive på holdet. Med XeqtR i truppen rejste NoA herefter til Sverige for at deltage i Nollelva. Udmærket spil gjorde, at det endte med en fjerdeplads efter de tre svenske hold, spiXel, ICSU og SK.swe. Efter visitten i Sverige begyndte NoA langsomt deres forberedelse til CPL Winter 2004.

 

 

Triumferne

Med seed #8 indledte Team NoA i december måned deres forsvar af sølvmedaljerne fra forrige år. Efter en sikker sejr i den første kamp, kom NoA på hårdt arbejde i deres anden mod Made in Brazil. En sejr efter omspil sendte dem knebent videre til tredje runde, hvor de forsvarende CPL Summer mestre,

EYEballers ventede. Desværre for NoA var svenskerne virkelig oppe på mærkerne og hev en forholdsvis overlegen sejr i land. Lowerbracket ventede herefter for det norsk-amerikanske hold, som virkelig skulle oppe sig, hvis en ny skuffelse ikke skulle finde sted. Heldigvis formåede XeqtR efter nederlaget, at få styr på sine tropper og pumpet noget selvtillid ind i dem. Det kunne ses gennem hele lowerbracket, hvor NoA ganske sikkert besejrede store hold som G3X, D!E, compLexity

Begrip samt GamerCo. Præstationen sendte NoA i finalen for andet år i træk, hvor de præcis lige som året før, skulle vinde to maps for at snuppe den samlede sejr. Modstanderen i finalen blev igen EYEballers, som legene let havde spillet sig i deres anden CPL finale i træk. Fremragende terrorist-spil på de_inferno og en nogenlunde defensiv sikrede dog NoA en 16-14 sejr på første map i finalen. Holdet øjnede nu for alvor muligheden for, at blive det første hold nogen-sinde, som tog CPL titlen ved at komme fra lowerbracket. Om det var det, der motiverede NoA lader vi gå hen i det uvisse, men faktum er at NoA på andet map, som også var de_inferno, var klasser bedre end vilden og co. Hele 16-5 lød deres sejr på, som udover æren også indløste $30.000 kolde kontanter.

 

Små to måneder senere tog NoA, som storfavoritter, til Korea for at deltage i den første sæson af

World e-Sports Games (WEG), hvor i alt otte hold var blevet inviteret til. Trods et nederlag til

 4Kings i første gruppespil gik NoA ganske sikkert videre til semifinalerne efter glimrende spil. Her var modstanderen mousesports, som også havde spillet godt. De rakte dog ikke mod NoA, som besejrede tyskerne efter to maps. Storfavoritterne stod nu igen i en finale, hvor de havde følgeskab af 4Kings. Englænderne startede bedst i den store finale ved at vinde det først map. CPL vinderne fik dog imidlertid kæmpet sig tilbage i kampen og sikrede sig sejren på de efterfølgende to maps. Det gjorde NoA hele $50.000 rigere.

 

 

Slutningen på en æra

Kort tid efter triumfen i Korea, blev stjernespilleren elemeNt købt ud af sin kontrakt med NoA af stenrige 

Made in Brazil. Det dybe hul i NoA, blev dog med det samme lukket, da bænkevarmen i Ninjas in Pyjamas, fisker, blevet hentet ind på holdet som erstatning for den kontroversielle nordmand. Den tidligere SK.swe spillers ophold blev dog meget kortvarigt - faktisk varede det kun en måned. Han forlod holdet et par dage før den anden sæson af WEG startede. Med kun fire spillere et par dage før en stor turnering i Asien, skulle NoA nu på jagt efter en stand-in. Straks startede spekulationerne, men alligevel var der nok ikke mange, som havde tænkt på den gamle svenske kending quick, som det blev. Trods ændringerne på holdet regnede de fleste stadig med at NoA vil genvinde WEG, som denne gang var blevet udvidet, og nu havde deltagelse af 12 hold, som blev delt ud i fire grupper med tre hold i hver. Det skete bare ikke. Et nederlag i åbningskampen mod Begrip og et i kampen efter mod wNv, sendte NoA ud af turneringen med et brag. Efter WEG sæson 2 besluttede spillerne i NoA at holde en pause indtil den tredje sæson af WEG. Disse planer blevet dog ændret drastisk, da shaGuar og method fik et luksuriøst tilbud fra Team3D, som de sagde ja til. Dette efterlod kaptajnen XeqtR og inaktive Naikon alene tilbage, og blev samtidigt enden for den første version af NoA.  

 

 

NoA med flere svenskere - version II

XeqtR havde dog langt fra mistet lysten og udtalte efter bruddet, at han havde i sinde at opbygge et splinter-nyt hold, som igen skulle blande sig i verdenstoppen. I slutningen af august måned havde han sit nye hold klar og det så således ud:

 • Jørgen "XeqtR" Johannessen
 • Ruben "Dark" Bielenberg
 • Louis "Red" Nyberg
 • Michel "speedi" Gewargis
 • Andreas "Kixer" Sjölander

Samme dag som holdet blev annonceret, blev der fra den nye lejr også meldt ud at CPL World Tour stoppet i England ville blive den første styrkeprøve for det nye hold. Med seed #9 i bagagen gik holdet to uger senere ind til turneringen i Sheffield, som et meget ubeskrevet blad. I første kamp skulle holdet møde Danmarks eneste danske deltager Team Gamehotel. Uden at imponere vandt NoA kampen, og skulle efterfølgende møde Ninjas in Pyjamas. Her viste det nye hold for første gang deres styrke og besejrede ninjaerne på de_cpl_mill. Den tidligere NoA spiller bsl og hans hold Catch-Gamer ventede herefter i semifinalen. Efter en glimrende kamp trak nordmændene dog det længste strå, og NoA røg ned i lowerbracket, hvor de vandt deres efterfølgende kamp mod 4Kings og sikrede sig en plads i lowerbracket finalen. Igen var NiP her modstanderen, og efter en fantastisk kamp, der først blev afgjort i sidste runde, var det NiP der til sidst fik lov at smage på champagnen, mens NoA efter en godkendt præstation sluttede på en fjerdeplads ved eventen. Kvalifikationen til tredje sæson af WEG var næste udfordring for det nye hold. Ligesom de gjorde i England formåede NoA igen at give den fuldt gas. Det indbragte dem en andenplads efter wings, og en billet til Korea, som de skulle bruge en måned senere.

 

I Korea lagde NoA ud med igen at tabe til finnerne, som i mellem tiden havde skiftet navn til Serious Gaming. Super spil i de to næste kampe betød dog, at NoA alligevel gik videre til det andet gruppespil. Her tabte de igen deres første kamp, denne gang til wNv, og var nu pressede inden mødet med danske  Asylum. XeqtR og hans hold levede dog op til de store forventningerne og vandt opgøret med 16-12. Herefter regnede alle med at NoA var videre til semifinalen, men project_kr spillede deres livs kamp på de_dust2 og snuppede pladsen foran NoA og Asylum. Farvel og tak til NoA, som samlet endte på en 5.-8. plads. WEG sæson 3 blev samtidigt sidste gang vi så holdet i aktion. Kort tid efter forlod de tre svenskere nemlig holdet, grundet manglende spillerlyst, og efterlod XeqtR og Dark alene tilbage.

 

 

Danskere i NoA - version III

 • Jørgen "XeqtR" Johannessen
 • Preben "prb" Gammelsæter
 • Lasse "xione" Stokke
 • Danny "zonic" Sørensen
 • Brian "hpx" Pøhl Christensen

Endnu engang stod XeqtR nu for, at skulle opbygge et nyt hold. Denne gang gik det endda endnu hurtige end forrige gang. Hans første valg faldt som I nok ved på på zonic og hpx, som tidligere havde spillet sammen i evermore/Clan-IT og Asylum. Blot otte dage efter hpx og zonic tilkomst i NoA, blev også det officielt hvem som skulle udfylde de sidste to pladser. I anledningen havde zonic udtalt, at det vil blive to spillere der kunne forstå svensk. Det satte meget naturligt en masse rygter i gang, og der blev gættet på diverse svenske kendisser. Som I sikkert også ved, kom der dog ikke flere svenskere i NoA i denne omgang, i stedet blev de fleste snydt, da de fik at vide at de to sidste spillere blev nordmændene xione og prb, som tidligere havde repræsenteret team9, hvor de bl.a. vandt CPL World Tour UK samt deltog i den 3. sæson af WEG, hvor de sluttede på en flot 4. plads.

 

 

shgOpen 2006

Inden shgOpen 2006 blev skudt i gang og NoA ville få deres officielle debut, blev der trænet hårdt hjemme hos hpx. Han havde inviteret samtlige medspillere hjem til ham, for at træne intensivt inden de tog af sted til Jylland. Der blev bootcampet i en lille uges tid, hvor vi her på sitet hev fat i hpx, for at høre nærmere om deres forventninger til eventen. På daværende tidspunkt udtalte hpx, at de prøvede at få tingene stille og roligt på plads, da de på det tidspunkt var et helt nyt hold.

 

Efter at BHS og kompagni havde leget med seeds til shgOpen, fik det dansk-norske hold tildelt seed tre, hvilket var en ganske udmærket seed, hvis man tænker på, at de på det tidspunkt officielt ingenting havde vist. Holdet sluttede som bekendt på førstepladsen, efter at de i finalen vandt over fnatic. Dermed kunne de kalde sig vindere af shgOpen 2006, samt vinderne af 100.000 danske kroner. Man må sige det var ganske imponerende, hvis man tænker på, at holdet slet ikke havde spillet nogle officielle kampe endnu.

 

En oversigt over de kampe de spillede til shgOpen 2006 kan ses her:

 • vs. Ghett0 - 28-2
 • vs. emu! - 23-7
 • vs. Örebro Madskillz - 17-13
 • vs. Indomitus - 16-2
 • vs. Örebro Madskillz 16-5
 • vs. Team Gamehotel - 16-13
 • vs. mTw.ATI 16-2
 • vs. ALTERNATE aTTaX - 16-12
 • vs. Serious Gaming - 16-8
 • vs. fnatic - 5-16/16-11

Endnu en dansker i NoA

Efter en skuffende præstation ved invitationsturneringen WEG Masters med tre nederlag i tre kampe var det igen tid til ændringer i NoA. Nordmanden xione blev bænket af holdet, som søgte en ny offensiv spiller. Valget faldt som bekendt på Paddy fra All The Rage. Her havde han sammen med sine holdkammerater været inaktive igennem en længere periode, men havde nu fået mere tid og lyst til Counter-Strike. Første juni forlod xione NoA, da hans 6 måneders konkrakt var udløbet. Det var han ikke sen til at udnytte og skiftede til eXcellence.

 

 

Paddy - en fiasko?

Siden Paddy er kommet med i NoA, er der mange personer bl.a. på det site som har udtalt, at NoA slet ikke er hvad de har været og ikke bliver det igen med. Det kan man dels give dem ret i, men på den anden side skal folk lige huske, at Paddy tidligere spillede for All The Rage, inden han kom til NoA. På det tidspunkt trænede All The Rage stort set ikke, hvilket medførte at Paddy var mere eller mindre inaktiv på holdet. Da han så ankom til NoA, forventede mange, at han med det samme var i super form, men det er da fuldt ud forståeligt, at han ikke er det. Desuden, så er der en del taktikker som han skal sættes ind i, hvilket man ikke bare kan gøre på en enkelt dag. Udover det, er sproget naturligvis også en vigtigt faktor der spiller ind. Så hav tålmodighed - NoA skal nok komme til tops igen. De havde ikke valgt Paddy, hvis de tvivlede på hans evner indenfor Counter-Strike.

 

 

Hvem er hpx?

På NoA's hold finder vi udover Paddy, to andre danskere. Vi har hevet fat i den ene, nemlig hpx, for at besvare det store spørgsmål. Hvem er hpx egentlig? udover en fremragende AWP-spiller som vi har set på HLTV masser af gange? Han fik sin debut i evermore, hvor han bl.a. spillede sammen med zonic. Som tidligere nævnt, har han altid været kendt for sine utrolig imponerende AWP-skills, og er i øjeblikket at finde på XplayN.com's AWP-, aimer, pistol- og allround-rankings. Da NewStyle/f2b.kapow! lukkede gik der noget tid, hvor han deltog til BattleIT #2 sammen med evermore, hvor han stillede op med følgende spillere: ziGa, Ktulu, zonic og Kram. Da evermore slog selveste The-Titans, blev han budt velkommen i klanen - og ydermere blev han kaldt for Danmarks nye AWP-luder, hvilket bestemt er fuldt ud forståeligt.

 

hpx har klaret sig således på LAN:

 • newton - Fatal Error #4 (?. plads)
 • NewStyle - Played LAN #1 (2. plads)
 • NewStyle - DEL Finals #2 (4. plads)
 • f2b.kapow! - Played LAN #3 (5. plads)
 • f2b.kapow! - DEL Finals #3 (4. plads)
 • cognito - CS-Cup Fyn #1 (7. plads)
 • cognito - eClipze #1 (3. plads)
 • evermore - Played LAN #5 (3. plads)
 • evermore - BattleIT #2 (1. plads)
 • evermore - shgOpen #1 (5. plads)
 • Clan-IT - Played LAN #8 (1. plads)
 • Clan-IT - HLParty #2 (1. plads)
 • Clan-IT - CS-Cup Fyn #2 (1. plads)
 • Clan-IT - RixHack #1 (5.-6. plads)
 • Clan-IT - LetoLAN #2 (1. plads)
 • Clan-IT - ESWC France (5.-8. plads)
 • Clan-IT - NetWorkingDay (1. plads)
 • Asylum - BattleIT #3 (1. plads)
 • Asylum - WEG Kval (6. plads)
 • Asylum - WCG Kval (1. plads)
 • Asylum - WEG Season 3 (5.-8. plads)
 • Team NoA - shgOpen #2 (1. plads)

 

Interview med hpx

Hvordan ser en normal dag ud for dig?

Jeg står op kl. 06:10, så hopper jeg i bad så min hjerne kan begynde at virke. Spiser et stykke brød og smutte så på arbejde på en Odsherreds efterskole i Fårevejle, hvor jeg arbejder som pedel-medhjælper (militærnægter hvad kan jeg sige) Når klokken når hen af 15:45 har jeg fri og jeg kan så bevæge mig hjemad mod Asnæs. Eftersom vi lige har fået Paddy med på vognen så starter vi kl. 17:00 med at gennemgå et map og så spiller vi fra kl. 18:00. Jeg ender altid i kassen ved 23:30 ca.

 

Hvordan startede du med at spille CS?

Jeg boede i Sverige fra da jeg var 12 til 17 og på et tidspunkt skaffede den her helt vidunderlige by, Staffanstorp, som den hedder, sig et skønt lille internetcafé som hed CyberPoint. Gutterne og jeg fandt så ud af at man kunne lejer det her internetcafé en HEL nat for kun 100 svenske bananer. Og det lejede vi så ca. 10 gange i alt og jeg skal ellers love for at der blev drømt om HE's og vilde AWP shots :D! Der prøvede jeg CS for første gang - da jeg så senere hen flyttede tilbage til Danmark, købte jeg min egen computer og så blev jeg geek.

 

Du har spillet for NewStyle, f2b.kapow!, evermore, Clan-IT og Asylum - Hvilken klan har du nydt opholdet mest i, og hvorfor?

Her må jeg desværre skuffe dig lidt. Du har glemt neurotic som var en clan jeg selv startede op sammen med en gut ved nick flee. neurotic var en clan som bestod af en del spillere og jeg husker nok ikke alle - flee, Atk, zecer, zonKed, SR^, xzn, lalapalooza, Marv, MuZz. En fremragende clan som bl.a. var oppe og toppe XplayN.ladder på et tidspunkt. Vi havde nogle rigtig sjove bootcamps hjemme hos zecer som jeg aldrig glemmer :). Skal jeg vælge ud fra dem du har skrevet der så er det Klart Clan-IT / Asylum. At spille med Danmarks to bedste spillere mJe og zonic er en nydelse i sig selv.

 

Du var i evermore/Clan-IT i godt og vel et år, og igennem de tider må der helt klart have været nogle gode minder samt nogle dårlige. Kan du fortælle os nogle af de gode minder?

Det kan jeg helt bestemt. Ja der var bl.a. dengang i evermore hvor Ktulu valgte IKKE at stile op til HLParty og hvem andre end flemse ringer man til? Flemse (red. zecer) spillede netop med os til HLParty samt CS.cup-FYN. Vi vandt begge events og der var flemse nok 99% sikker på at nu skulle han sku i evermore, meeen k to the m to the i flemse, det skulle du ikke :). Hvad har vi mere.. tjaa vi IT havde vi nogle gode ture til Sverige(Rixhack), Norge(Letolan), Holland(NetWorkingDay) ja og så selvfølgelig Frankrig(ESWC) - Ja for ik lige at nævne ESWC-Kvallen på boomtown hvor vi spillede SK.dk godt og grundigt ud af banen :)

 

Oven i alle de gode oplevelser, var der så også dårlige?

Der har sikkert været en dårlig kamp eller 3, ellers synes jeg faktisk ikke.

 

Hvornår startede du med at spille Counter-Strike på et seriøst niveau, og hvad fik dig til at gøre det?

Jeg vil sige at dengang i NewStyle hvor zonic kom og "hentede" os må jeg nok indrømme at det fik mig til at ændre mit syn på spillet en del. Jeg var ik nær så seriøs før det i hvert fald, så der vil jeg mene at det lidt var Danny's skyld.

 

 

 

Well mig og Brian har kendt hinanden i rigtig lang tid, vi fik vores lad os kalde det lille gennembrud sammen i cs! Udover at være en af verdens bedste AWP spillere (når han ikke har nedtur på og begynder at mumle) er han også en af de bedste venner jeg har fået gennem at spille counter-strike, jeg havde nogen af de bedste tider inden for cs med ham i Korea og New York. En skam at vi ikke er i clan mere for det kan jeg godt komme til at savne meget.

 

[SoA]mJe

Hvad har du opnået igennem din karriere?

opnået, ja hvad har jeg opnået.. Nogle okay resultater synes jeg selv, og nogle gode kammerater samt det at jeg har lært lidt om computere. Før jeg begyndte at spille CS anede jeg ikke hvad en computer var :).

 

Du har efterhånden været på den danske Counter-Strike-scene i lang tid. Har du fået mange venner igennem den periode?

Som jeg nævnte før har jeg mødt mange mennesker, danskere men også folk fra andre lande - til WEG snakker man med alle de andre hold, tager i byen og hygger sig.

 

Hvad siger dine forældre til, at du bruger så meget tid foran computeren?

I starten var de jo ikke alt for glade. Men så kom jeg jo hjem med en første plads her og en anden plads der, så begyndte de at interessere sig lidt for det, ja og min far spiller da også selv ind i mellem. Hans nick er PaPski, så skulle i møde ham en dag på FHHF FFA Server, så tal lige pænt - tak.

 

Hvis du ser tilbage på din karriere, er du så tilfreds med at have valgt at spille Counter-Strike på et seriøst niveau, eller ville du have gjort nogle ting anderledes hvis du havde valget nu?

Jeg fortryder ikke et sekund mit valg, ellers ville det jo ikke give nogen mening at jeg har brugt så meget tid på det. Jeg har oplevet så meget efterhånden - noget jeg ikke ville ha oplevet hvis jeg sad på skolen bænkede og prøvede at blive klog.

 

 

 

Da mit eventyr i temporary sluttede i Oktober (2004) kom zecer fra NewStyle og hørte om jeg var interesseret i at spille med hans hold som standin til et af mange played turneringer. Jeg takkede ja og begyndte at spille med spillere som mJe, hizzo, zecer, hpx etc.

 

Allerede efter den første uge fik jeg mig en idé om hvem der trak det hold, og Brian var helt klart en af dem. efter fade2black/Newstyle kom evermore og hørte om jeg ville med, og jeg takkede ja på betingelsen af hpx kunne komme med. Der er sket utrolig meget siden dengang, han har udviklet sig ufattelig meget som spiller, ikke bare hans awp men også hans tankegang bag spillet, som er noget ethvert hold kun kan ønske sig at have.

 

Jeg har stort set boet sammen med Brian det sidste halve år (6 uger i Korea, en masse bootcamps/lans og 4 uger i Kina) og jeg spiller ikke bare sammen med en af Danmarks bedste spillere, men jeg spiller også sammen med en af mine bedste venner i det virkelige liv :) 

NoA|zonic

Hvordan kom I egentlig i kontakt med NoA, og hvorfor faldte valget lige på dem? Er det sponsoraterne der lokker?

XeqtR kontaktede mig for at høre hvordan og hvorledes det gik i Asylum. Han syntes Danny og jeg han spillet godt til WEG i Korea. Han kendte faktisk ikke mig inden det, Danny havde han kun set spille en enkelt gang, så han må da ha fået sig noget af et indtryk :P. Personligt kunne jeg godt tænke mig at spille Pro CS som det nu hedder når man får løn (imo) Og altså ja, sponsoraterne lokkede rimlige meget :).

 

Du blev offentliggjort som nyt medlem i NoA sammen med zonic. Hvordan synes du folk modtog jer?

Tja, folk var mere eller mindre "NoA has become random! shaq, element, xeqtr, method, naikon = NOA!!!" Og altså skal man leve op til de resultater de lavede, så kan jeg da godt forstå at folk mener vi er nogle random spillere. Men der var også mange positive mennesker derude, så det var sådan lidt op og ned.

 

Hvordan ser fremtidsplanerne ud? Har I nogle bestemte LANs i sigte?

Jeg håber stærkt på CPL Dallas og så tror jeg også vi dukker op til dreamhack. Det er planen indtil videre.

 

Fremover skal I bære NoA-tagget. Kommer det ikke til at blive svært at spille med det navn, nu hvor NoA tidligere har haft store drenge som shaGuar, elemeNt, XeqtR, method og Naikon inde i varmen?

Jeg ved ikke om det bliver svært at spille med selve navnet, men det er da klart at der er noget at leve op til. Men det synes jeg sådan set kun er fedt, det motiverer da en synes jeg.

 

Du var med NoA til WEG i Kina. Hvordan var oplevelsen?

Den var ret skuffende. Jeg vil sige jeg havde forventet mig mere af selve Kina, men også af WEG. Altså de starter ud med at sige til et møde samme aften som vi kom derned at det var aflyst, og da det lige havde været 1. april var vi ret sikre på at det var en forsinket Aprilsnar, men det var det barsens ikke. De første par dage gik med at have røg ud af ørene (Altså fordi at vi havde fløjet så lang tid og nu skulle vi bare hjem igen med det samme gg!!) Men så fik vi den besked at det MÅSKE godt kunne være det blev afholdt alligevel. Jamen så gik der 14 dage hvor vi sådan set slet ikke rørte en computer næsten og så kan man så sige at alle blev ret umotiverede. Men så sker der noget.. (!!) .. Vi får praccroom!! YES 2tm game og alt det sjove nu osv. tænker vi jo, men så finder vi ud af at det er fælles praccroom hehehe :))) !?!?!??!! Jamen altså jeg kunne blive ved med at fortælle men det korte af det lange er at WEG ikke havde ret meget styr på hvad de lavede, men alligevel er en måned i Kina med sin clan stadig sjovt :)

Hvordan reagerede dine forældre/kammerater på, at du pludselig skulle til Kina, for at spille et computerspil i 1 ½ måned?

Altså de synes jo bare det er fedt. Min far kunne helt vildt godt tænke sig at komme med rundt, men det vil jeg sku ik lige være bekendt :D. Der er selvfølgelig mange af dem der synes det er totalt cool at jeg har været i Korea og Kina pga. et computerspil, det er jo ik alle der får lov til at prøve det.

 

I gruppespillet gik I hen og tabte tre kampe - hvad gik der galt?

Jamen der gik meget galt, noget som jeg ikke har tænkt mig at tage op her :), men en af tingene, tror jeg, er at vi (vores hold) havde praccet og siddet 2tm bootcamp op til den her turnering, og så kommer man derned og så er lortet bare aflyst, gg all! Og jeg synes selv det var ret svært at sætte sig op til turnering bagefter da man havde gået så lang tid uden at spille. Det skal selvfølgelig ikke være nogen undskyldning for at vi tabte, jeg er jo som sagt godt klar over at der nok var andre ting der spillede ind :)

 

I sluttede på en 5-8. plads, og vandt 'kun' 2.000 $. Var det tilfredsstillende?

Ja altså nej det var det jo selvfølgelig ikke, vi ville jo også vinde, ligeså vel som SK og alle de andre som havde en ligeså dårlig turnering. så nej, bestemt ikke :)

 

Turneringen var udsat to uger - hvad fik I tiden til at gå med i mellemtiden?

Ja det må guderne vide.. ej så slemt var det måske heller ikke, et par dage spillede vi bold i det gode vejr (vi havde 25-30grader et par dage) Ellers spillede vi poker, gerne med Catch-Gamer. Så var vi i byen et par gange og sådan lidt.. Så ik det store, ja og så selvfølgelig give penge til alle de noobs der kom med deres barn.. Dem -> "Vores barn er sygt, giv os en halv million" os -> "øhh.. ok" Arh.. senere hen på måneden lavede vi også den der, Dem: "Vores barn er sygt, giv os en halv million, og dine sko" os: "ja det godt benny, hygge :)" Det blev for meget....

 

Hvordan var turen til Kina, sammenlignet med da du var i Korea med Asylum?

Turen til Kina var ik så god i forhold til Korea. Korea er et meget rigere land end Kina og så boede vi jo midt i Seoul, og Seoul i forhold til hangzhou.. ja, det er sådan rimelig hidsig forskel. Plus at turen med Asylum var lidt speciel, da vi nu var Asylum og havde spillet sammen så længe :) lubs

 

Hvilken version af Counter-Strike vil du vælge at spille nu, hvis du nu havde muligheden for at vælge hvilken som helst version?

Ja nu har jeg jo kun spille cs i snart 4år er det vel blevet til. Jeg startede i 1.4 spillede en uge og så blev det 1.5 - så altså der er ikke så meget at vælge imellem, men jeg må jo nok indrømme at jeg bedst kunne lide AWP'n da man kunne lave fastzoom. Men så igen, jeg har vundet mest i 1.6 so 1.6 it is!

 

Hvor mange penge har du tjent, ved at spille Counter-Strike?

Det ved jeg ikke, vi er over 100 af de frække tror jeg nok ;D

 

Tror du nogensinde, at du ville gå hen og kunne leve af at spille Counter-Strike?

Så langt at CS desværre ikke kommet endnu, men jeg kan da fortælle at det er godt på vej!

 

Hvad så hvis du gik hen og fik et tilbud om at komme i SK eller NiP? Ville du så tage imod tilbudet?

Ikke uden zonic eller mJe, og så ville det komme helt an på kontrakten.

 

Hvorfor lige zonic eller mJe?

Fordi det er de to spillere jeg har spillet mest sammen med, og dem jeg allerhelst vil spille med. 

 

 

bribbe is a fantastic player a devoted teammate and a loyal friend. I guess that sums it up, and add a little bit of moodyness and thats how ive experienced bribbe these last 6months.

 

NoA|XeqtR

Hvad mener du der skal til for at gøre et Counter-Strike hold succesfuldt?

Tid, kommunikation, gejst, vilje, mig.

Hvad er dine stærke sider indenfor Counter-Strike?

Jeg ser mig selv som en hold-spiller, jeg er bedre til at løbe de rigtige steder hen og tage de rigtige beslutninger i min clan, end f.eks. at spille mix. Jeg hader mix fordi jeg går ned over at folk ikke gør som jeg ville ha gjort, eller ska jeg sige som jeg ville have at det hold jeg spiller på skulle ha gjort. Svært at forklare men noget i den retning der :)

 

Hvad er så dine svage sider?

Det er vel nok at når jeg ik lige har fået spillet så meget Cs og tror jeg er verdens bedste og så misser halvandenhundrede AWP skud, så kan jeg godt finde på at nævne en eller andens mor eller to :D

 

Hvad gør du for at forbedre dit spil?

Jeg gør egentlig ikke noget specielt ud over at spille så meget som muligt op til turneringer.

  

 

 

Jeg har kendt Brian i snart 3 år nu, og selvom han har udviklet sit spil helt utroligt, har han formået at forblive den samme person. Ingame kræver han ikke den store præsentation. Hans formidable evne til ramme på hver eneste skud, tror jeg de fleste kender. Udenfor spillet er han gubben der altid er klar på at LAN'e og have det sjovt. Udover at være en af Danmarks værste kokke, har han også et humør, som alle der kender ham, sætter pris på. 

 

iGGzE

Hvordan er det ellers at være i NoA? Er det anderledes end at være en del af Asylum eller Clan-IT for den sags skyld?

Det er mere seriøst. XeqtR er mere striks end Galahat - Det er ikke altid du lige får lov til hoppe ned i vents på nuke i et b1 rush og så løber op ramp og komme i ryggen på dem op på catwalk :( - Men sådan er det jo bare.

 

Nu er vi ved at nå ved en sluts ende - jeg vil slutte af med at sige tak for din tid og ønske dig held og lykke i fremtiden, både i det virkelige liv og ligeledes i NoA. Har du en sidste kommentar til folket som du brænder for at komme ud med?

Jamen selv tak da - Så vil jeg takke vores sponsorer, Steelseries & Kappa - !

 
Kommentarer i alt: 184   -  
Side:: [1] 2

#1 24.06.2006 23:26
Jeg elsker det billede der! Og NoA er jo blevet en institution i sig selv, så der vil altid være visse forventninger :D
no_user
#2 24.06.2006 23:27
Paddy er en kæmpe fiasko... (IRONI)

Edited: 24.06.2006 23:30
OM NOM NOM
 
#3 24.06.2006 23:30
8D - Ødelæg lortet i dallas mates.
OM NOM NOM
 
#5 24.06.2006 23:31
ti stille :D og smut til frankrig
#4 24.06.2006 23:31
Lad os så lige få det på plads. NoA står ikke for noget. Her er beviset:

NoA.knoxville "I think it was shaG who mentioned it when we were in Brazil with mibr. NoA means NoA. You have the No - Norway and the A - America thing, BUT it doesn't mean anything nor stand for anything. NoA is NoA, simple as that"
LTO
 
#83 25.06.2006 14:09
jeg mener det stod for norwegians of america
 
#125 26.06.2006 13:37
Det står ikke for noget har manden lige skrevet!?!

Edited: 26.06.2006 15:36
Dr. Phil siger: "tab dig tykke!
 
#129 26.06.2006 15:29
du er for dum til jeg overhoved gider svare dig igen
 
#144 27.06.2006 23:14
Er det mon ikke dig der er lidt for dum eftersom du, efter at have hørt fra en af de originale bagmænd i NoA at NoA ikke stod for noget som helst, vælger at komme med en så idiotisk kommentar som "jeg mener det stod for norwegians of america".
Still not loving police.
 
#152 28.06.2006 13:28
Ja, det jeg mente ved jeg sagde det var at jeg mente at folk havde snakket om det var det det stod for. jeg sagde ik at det var det det stod for
 
#155 28.06.2006 13:33
undskyld men er det bare mig eller staar der sort skrift lige der?
 
#153 28.06.2006 13:29
Jeg skulle heller ik skrive "Jeg mener det stod for blabla"
Jeg skulle skrive jeg "MENTE" men du ved sku da forfanden hvad jeg mener man.
 
#148 28.06.2006 02:32
Måske ironi det var? :)

Men jeg troede også at det stod for Norwegians of America, da de havde en canadier og amerikaner med på første lineup ..
Hvis i tvivl, antag sarkasme
 
#149 28.06.2006 10:18
det ligner ikke ironi :o)
Dr. Phil siger: "tab dig tykke!
#7 24.06.2006 23:40
<3!
 
#177 27.09.2007 20:16
<3!
selv


**
ja den er gammel :D
shu, jag heter mekki och är bäst
 
#181 27.09.2007 20:25
btw http://www.speedyshare.com/549384292.html

jeg sagde jo jeg ville edite det ;)
shu, jag heter mekki och är bäst
#8 24.06.2006 23:41
Hvad mener du der skal til for at gøre et Counter-Strike hold succesfuldt?
Tid, kommunikation, gejst, vilje, mig.Hahahahha :D
Fortunae Rota
NoiM - hZ
#9 24.06.2006 23:42
Et nice indblik i NoA + ok iview. GL to NoA @ CPL.
siz 2 the max!
#10 24.06.2006 23:46
vi tabte kun 16-12 til noa :D

Nice iview !!! hpdan9en <3!!

Edited: 24.06.2006 23:46
mJe - mTw
#11 24.06.2006 23:47
En af de bedre personer at interviewe, synes altid hpx har noget at fortælle, det er rart at se =)

Speak in perfect silence
 
#30 25.06.2006 01:53
Ja, det synes jeg nemlig også. Det er lidt surt, at det altid er zonic som er i fokus - derfor faldte valget også på hpx. :D
no_user
#12 24.06.2006 23:48
Superdejligt fokus!

Specielt V1 og 2 er fantatisk detajleret og vi får det hele med (no offence til V3).

Også et supergodt interview. Mange gode spørgsmål og svar, og kan godt lide det med kommentarene fra medspillere/modspillere/folk der kender ham.


Edited: 24.06.2006 23:49
#13 24.06.2006 23:49
Det var edermame en smøre :D.. godt interview!!..

kan godt huske da de vandt CPL Winther 2004... der sad der 40.000 spectators på HLTV.. det var galt!
stfu
 
#18 25.06.2006 00:14
Det var altså også nice lavet af dem :D

Ka huske vi sad og fattede intet af hvorfor de nu skulle spille inferno igen >:D
#14 24.06.2006 23:50
Et godt læsestof ; )

Pøj pøj med NoA, hpx.

#15 24.06.2006 23:56
Lidt overvuderet spiller måske, men godt interview/artikel!
 
#76 25.06.2006 13:23
Glemte jeg at skrive at jeg sådanset HADER kinesere?
 
#150 28.06.2006 12:50
hvorfor gør du det ? :S
 
#176 26.04.2007 19:19
ved godt det er gammelt men fordi du er dum!
DaNNy
 
#178 27.09.2007 20:18
ved godt det er gammelt men fordi du er dum!
shu, jag heter mekki och är bäst
#16 25.06.2006 00:09
heh :P det min efterskole OE :)
er A38 et surmælksprodukt??
#20 25.06.2006 00:17
Det er fandeme genialt det der drenge :) håber virkelig i går i detaljer med flere teams, håber fandeme NoA er stolt over alt det arbejde i har lagt i dette indblik, jeg er selv stolt over at have læst det hele da der er et par af disse events jeg ikke kendte til :) nice job xpn :D
5Gods goes serious
#21 25.06.2006 00:37
Nårh LTO det var det arbejde du snakkede om,.. Jeg må sige det er et flot stykke arbejde i har lavet.. Selvom jeg ikke er meget for at rose daM8'rN!!
Intet fornuftigt
#22 25.06.2006 00:46
nice iview ! <3 NoA!
no_user
#23 25.06.2006 01:02
Rigtig god artikel.. men får da nedern på over det billede der.
Alle mine demoer er fragmovies.
 
#75 25.06.2006 13:19
så vi to :)
 
#141 27.06.2006 18:12
tre :D
 
#146 28.06.2006 00:04
Så så, gas ned
#24 25.06.2006 01:27
Alt for fedt skredet LTO, mere af det! :)
 
#31 25.06.2006 01:56
Tak.........
no_user
 
#63 25.06.2006 12:08
Haha :P
no_user
 
#70 25.06.2006 12:41
og daMATE :D!
#25 25.06.2006 01:28
Det nice det der, skriv nogle flere af dem

Grauw
DaNNy
 
#179 27.09.2007 20:19
ved godt det er gammelt men fordi du er dum!
shu, jag heter mekki och är bäst
#26 25.06.2006 01:40
Nu da han nævnede Neurotic, der sagde han [italic]... Marv[/italiv], er det så tale om ham fra Madville?

Ellers fantastisk god artikel. Det har jeg savnet herinde.
Mad?
#27 25.06.2006 01:50
fix nu et andet billede inden jeg går amok

:)
 
#35 25.06.2006 02:29
Jeg pakker kam og gele næste gang vi ses på lan sammen med kameraet :D
Du må godt være med.
 
#65 25.06.2006 12:20
Haha! Ja efter 3 dejlige dage uden bad så er kunne det squ være en fordel med kam og gele! ;)
 
#119 26.06.2006 07:43
geleen kommer vel af sig selv efter 3 dage uden bad.
 
#151 28.06.2006 13:08
Dog er det ikke valgfrit mht. hvordan håret så sætter sig
idle #horsie
 
#156 28.06.2006 13:34
Her kommer kammen så ind ;)
 
#158 28.06.2006 16:08
haha ja det er så rigtigt :D
idle #horsie
#28 25.06.2006 01:51
virkelig godt læsestof, man får sgu noget ud af at få alt det læst x'D
#29 25.06.2006 01:52
Hvilket forbryder album er det der billede fra?
no_user
#32 25.06.2006 02:03
Fed artikel! ;D
Vind is eliminated!
#33 25.06.2006 02:22
kæft han er kær! ;$
no_user
#34 25.06.2006 02:27
Det er mere seriøst. XeqtR er mere striks end Galahat - Det er ikke altid du lige får lov til hoppe ned i vents på nuke i et b1 rush og så løber op ramp og komme i ryggen på dem op på catwalk :( - Men sådan er det jo bare.

Klasse kommentar ..
Nomad er en smatso !
#36 25.06.2006 02:30
Rigtig nice artikel - et stort stykke arbejde er tydeligvis blevet gjort. :)
Cand. alt
#37 25.06.2006 02:50
Kanon artikel. Et rigtig godt i-view med hpx, gode fyldige svar :)
Fat people are harder to kidnap
 
#142 27.06.2006 18:13
Lige mine ord.
#38 25.06.2006 02:59
Haha... Du er seriøst for nice Brian. Den der kommentar med kineserne og deres syge børn. Klasse! :D

God læsning generelt. :)
 
#77 25.06.2006 13:25
Hehe, men det var ret belastende til sidst :D

Held og lykke i weekenden btw.
 
#80 25.06.2006 13:42
Tak. :D Held og lykke i Dallas!
#39 25.06.2006 03:05
Flot arbejde, utroligt spændende at læse :)
Pia Kjærsgaard^2
#40 25.06.2006 03:40
wraah bribbe <3<3<3<3<3neu<3<3<3<3<3<3
cheers
no_user
#41 25.06.2006 04:00
Efter jeg læser interviewet igennem, undrer jeg mig over hvorfor de ikke tog mJe med istedet for Paddy. Hpx mener at mJe sammen med zonic udgør de to bedste spillere i Danmark, hvorfor så ikke tage ham til sig, nu hvor det også fungere så godt socialt? :)
lever som var det sidste dag...
 
#48 25.06.2006 06:37
Fordi MJe måske er mere loyal overfor sin egen clan end andre er?
this is fifty
 
#92 25.06.2006 16:23
Såvidt jeg husker, blev SoA's lineup først officielt efter Paddy var sidste mand, eller noget i den stil.
lever som var det sidste dag...
 
#71 25.06.2006 12:58
Godt spørgsmål, men var der ikke noget med at mJe også fik tilbuddet fra NoA da Zonic og hpx joinede for noget tid siden? Ved ikke om det var på grund af skolen eller hvad det var at han sagde nej tak
#42 25.06.2006 04:18
Rigtig godt lavet :)

Værd at læse :D

Godt jeg brugte tid på det:)
SmileymandeN!! :D
#46 25.06.2006 05:27
ffgg

Edited: 28.07.2011 21:38
&#2384;
 
#98 25.06.2006 17:04
Han har snydt, og jeg vil mene det var i 1.3 :) Eller beta 1.0 tror jeg det var..
no_user
 
#101 25.06.2006 17:10
Ej men suk hvor nedtur. Nå fuck det.


Så længe han er clean nu er det fint. :D
&#2384;
 
#109 25.06.2006 22:20
det er han :P
håber jeg da :D
no_user
 
#180 27.09.2007 20:21
er dit idol ikke f0rest? :D

ved godt det er gammelt
shu, jag heter mekki och är bäst
 
#182 27.09.2007 20:27
Jo han er :). f0rest er mit idol.
&#2384;
 
#183 27.09.2007 20:32
det står noget andet længere oppe mikkel :D?
shu, jag heter mekki och är bäst
 
#184 27.09.2007 20:51
år 2006 -.-
&#2384;
#47 25.06.2006 06:22
lækkert interview, keep up the good work!!
Action-Smølferne, tæver jer! I 3
#49 25.06.2006 08:03
tak for god læsning :> meget spændende at følge med i.
I R MOVIE MAKER
#51 25.06.2006 09:50
alt for lækkert skrevet! kanon læsning! gj!
Stærk i medgang, Loyal i Modgang
#52 25.06.2006 09:56
wee Brian - du er AWP-luder :D

nice artikel :)
Jeg handler også i Aldi!
#53 25.06.2006 10:11
Rigtig godt læsning :)
no_user
#54 25.06.2006 10:13
kanon artikel. GJ xplayn
Den er go nok!
#55 25.06.2006 10:18
xD Puha. Ultra Super Lækkert interview ! - mere af det.

(:

gl til cpl ;P
Newcastle United
#56 25.06.2006 10:45
ONLINEHERO!

Kom dog på LAN(!!)
!
#58 25.06.2006 11:32
Syntes sku det første NoA team var bedst..
Helt sikkert godt læsestof (highfive)
no_user

Kommentarer i alt: 184   -  
Side:: [1] 2
(kommer snart)
ajuri vs. myR
47% på <fi> ajuri
Endelige odds: 2.01
Modtaget 2 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets52% på <dk> myRevenge
Endelige odds: 1.89
Modtaget 1 bets
16-6 til myRevenge
Flip vs. RCT
70% på <se> Flipsid3
Endelige odds: 1.50
Modtaget 2 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets29% på <fi> RCTIC
Endelige odds: 2.64
Modtaget 1 bets
16-11 til Flipsid3
mTw vs. TAKTIK
58% på <de> mTw
Endelige odds: 1.74
Modtaget 2 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets41% på <dk> TAKTIKSTATIV
Endelige odds: 2.20
Modtaget 1 bets
26-23 til mTw
PENTA vs. Mena
57% på <de> PENTA
Endelige odds: 1.76
Modtaget 2 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets42% på <fi> Menace
Endelige odds: 2.17
Modtaget 1 bets
16-5 til PENTA
HEAD vs. CS:GO
54% på <bg> HEADSHOTBG
Endelige odds: 1.83
Modtaget 2 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets45% på <de> CS:GOetter
Endelige odds: 2.08
Modtaget 1 bets
21-19 til HEADSHOTBG
k1ck vs. myKPV
65% på <pt> k1ck
Endelige odds: 1.60
Modtaget 2 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets34% på <de> myKPV.de
Endelige odds: 2.44
Modtaget 1 bets
21-17 til k1ck
A1 vs. es4x
47% på <se> Arena 1
Endelige odds: 2.02
Modtaget 1 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets52% på <ru> es4x
Endelige odds: 1.89
Modtaget 1 bets
21-19 til es4x
Ref vs. WiLD
59% på <dk> Refuse
Endelige odds: 1.71
Modtaget 3 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets40% på <hu> WiLD
Endelige odds: 2.24
Modtaget 0 bets
16-11 til Refuse
ggbb vs. Ima
37% på <se> ggrabb
Endelige odds: 2.34
Modtaget 0 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets62% på <fr> Imaginary
Endelige odds: 1.65
Modtaget 2 bets
16-11 til Imaginary
enc vs. BK
70% på <fi> encore
Endelige odds: 1.49
Modtaget 3 bets1% på draw
Endelige odds: 7.01
Modtaget 0 bets29% på <se> Bad Karma
Endelige odds: 2.66
Modtaget 0 bets
16-3 til encore
22750LUYEE
20000YeaBB
18000BERRY
18000NETRICK
18000het^y
18000polo
18000eatMe^
17660hawBo
16000bRi