Glemt kodeord
Husk Opret profil

Ugen der gik på XplayN.com**

Skribent: Admin kontoen.
Tidspunkt: 2012-03-27 16:23
Kategori: Ugen der gik

 

 

 

Denne uges helt store højdepunkt har uden tvivl været LAN-finalerne til Dansk Esport Liga, som blev afholdt inde på DSRack eSports Café på Frederiksberg i København i weekenden.

 

Tre mandskaber var at finde til finalerne i form af Xapso, SharkGaming og Anexis. Førstenævnte kunne tage tage afsted fra caféen med titlen Danmarks bedste Counter-Strike hold efter deres finalesejr over Anexis med cifrerne 2-0. Her var Morten 'coloN' Johansen blandt andet helt i hopla, hvilket også kan ses på dette YouTube-klip.

 

Det var også i denne uge, at årets første MLG Championship blev afholdt og endnu engang var det en koreaner, som endte med at løbe med førstepladsen og den store pengesum. Kongen over eventen, MarineKing, mødte sin landsmand DongRaeGu finalen, hvor førstnævnte løb med den endelige sejr på 5-2.

 

Vi fra XplayN.com var også til LAN i det Sønderjyske, hvor Bredebro LAN blev afholdt. Her var betmee blevet plantet for at give jer dækningen af eventen. Det var den blot 17-årige spiller, ViumMaster, der tog titlen i StarCraft II-turneringen over  Galamush hele 4-0 i finalen.

 

Det nuværende Lemondogs-hold (tidl. Lions) måtte også sige farvel til deres organisation eftersom begge parter var enige i ikke at forlænge samarbejdet frem mod 2013. Kort efter fik mandskabet dog et tilbud om at spille under deres tidligere hjem, Lemondogs, hvilket de naturligvis ikke takkede nej til.

 

Efter IEM6 World Championship lagde Patrik 'cArn' Sättermon sin 1.6-karriere på hylden. fnatic manglede derfor en sidste mand på holdkortet, hvilken plads den tidligere mousesports-spiller, Finn 'karrigan' Andersen overtog.

 

I denne Ugen der gik-nyhed har vi to spørgsmål i vores konkurrence, hvor præmierne er en SteelSeries Kana-mus og en beta key til Diablo III. Hvis der er flere rigtige svar vil vi trække lod på random.org mellem vinderne. Spørgsmålene er Diablo relateret.

kana

SteelSeries Kana: "Ormus i Act 3 beder dig finde en kniv der hedder...?"

 

Diablo III beta key: "Hvilken type våben var det foretrukne for whirlwind barbarians før Lord of Destruction udkom?"

 

* Update *

 

Vi trækker lod i konkurrencen i aften omkring klokken 21.00 og skriver til vinderne direkte. Du kan deltage i konkurrencen indtil det tidspunkt.

 

** Update **

Folk kan lære ikke at c/p'e. Axes er forkert. Tillykke til Bjerregaard med D3-key. Musen tager mekkelii sig af.

 

 


Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/admin/web/xplayn.com/public_html/template/compiled/contentTypeFunction^98^displayField^147126^field%3A98%7EdisplayField on line 181